Pastrav a la Venitienne

de camelia75 in Pastrav, 16 Mai 2014 | 7678 vizualizari

 

Reteta am gasit-o pe blogul doamnei Laura Laurentiu . http://www.retetecalamama.ro/retete-culinare/peste-fructe-de-mare/pastrav-a-la-venitienne.html

 

INGREDIENTE

  • 4 pastravi eviscerati, curatati si bine uscati
  • 80 gr unt
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingurita piper
  • 1 ligurita rozmarin tocat
  • 1 lingurita cimbru tocat
  • 2-3 catei de usturoi tocati
  • 1 lingurita coaja de lamaie rasa
  • 2 liguri ulei de masline
  • pesmet
  • ulei
  • zeama de lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav a la Venitienne:

1.Amestecati untul cu sarea,piperul,coaja de lamaie,rozamarinul,cimbrul si usturoiul tocat pana obtineti un amestec omogen.

2.Umpleti interiorul pestilor cu amestecul de unt.

3.Asezati pestii intr-un vas si puneti peste ei zeama de lamaie si uleiul de masline.Dati la frigider pentru o ora.

4.Treceti pestii prin pesmet,apoi ii asezati pe gratarul cuptorului(preincalzit la 190 gr).Sub gratar puneti o tava acoperita cu hartie pentru copt.Lasati pestii in cuptor timp de 20 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav a la Venitienne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu legume